Puike Potten

Inmaken is een eeuwenoude methode om voedsel langer ongekoeld te bewaren. Je kunt producten inmaken door vocht te onttrekken (drogen), te verhitten en vacumeren (wecken), te zouten, suikeren, verzuren of roken. Inmaken lijkt ouderwets maar pas na de intrede van de diepvries midden jaren 60 raakte het langzaam uit de mode. In 1975 had slecht 16% van de huishoudens een diepvries en het duurde daarom nog tot de jaren 80 voordat invriezen de meest gebruikte conserveringsmethode werd.

Zuster Evie maakt nu bij jou in de buurt op basis van deze oude inmaaktechnieken de leukste foodcadeaus! Ben je op zoek naar een leuk foodcadeau, kijk dan snel hier waar je onze mooie puike potten kan kopen bij jou in de buurt! Ze worden allemaal handgemaakt door een van onze Zusters uit de buurt van de winkels waar ze verkocht worden! Echt lokaal met liefde gemaakt dus!

Ben je winkelier? Lees dan vooral ook verder onder de fotos! Wil je zelf graag Zuster worden en Puike potten gaan maken, klik dan hier!

 

Het concept wordt aangeboden aan woon-cadeauwinkels en speciaalzaken en bestaat uit een assortiment soep, bakmixen, broodmixen, lemonades, chocoladeproducten en appelmoes.

Onder het Zuster Evie merk zetten wij graag onze producten bij u in de zaak. Eens in de een maand inventariseren we wat u verkocht heeft en vullen dan uw voorraad weer aan (tenzij het eerder op is natuurlijk!).

Onze producten aanbieden onder uw eigen merknaam behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse, dan horen wij graag van u. De dichtstbijzijnde Zuster neemt dan graag even contact op om de mogelijkheden voor uw zaak te bespreken!

U vindt Zuster Evie op veel lokaties in Nederland! Kijk hier voor de dichtsbijzijnde Zuster in uw regio.

Neem contact met mij op over een plaatsing van de Puike Potten!

Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de registratie van onderstaande gegevens in ons adressenbestand. 
Wij gebruiken deze gegevens om u te benaderen voor de proefplaatsing en om u op de hoogte te houden van onze nieuwtjes.
Voor meer informatie: zie onze privacy policy
*
*
*
*