Toffe Toetjes

Hangop, zoals oma die vroeger maakte maar dan wel met in achtneming van alle hygiëne-eisen van nu!

Omdat wij lokaal werken, zijn wij geen massaproductie bedrijf.  Door ons samenwerkingsverband van lokale zusters kunnen we kleinschalig werken en wordt onze hangop dus ook nog echt opgehangen in doeken, in onze speciale hangbakken in een eigen hangop-koelkast!

Zo maken wij onze ambachtelijke bereidinguitgehangen biologische yoghurt, die door de tijd en de zwaartekracht indikt en zalig romig wordt.

Deze hangop is de basis voor onze 3 productlijnen:

  • hemelse hangop voor horeca en retail: met echte vanille,  saus en een topping, ouderwets lekker met de smaken van nu! Een vleugje inspiratie voegen we toe in de vorm van een inspirerende quote!
  • Mousse: luchtig maar licht doordat we een deel van de slagroom vervangen door onze romige hangop. Zo creëren we een mousse die heerlijk luchtig is maar minimaal 40% minder vet dan klassieke mousse! In 11 smaken voor retail waaronder natuurlijk chocolademousse! Voor horeca hebben we deze mousse ook in shooter glaasjes (shared dessert trend) en tubes (instagramable dessert trend)! Voor particuliere bestellingen maken wij Moussetaarten geheel op maat!
  • Tiramisu (zomer 2018): onze hangop leent zich ook uitstekend als basis voor een tiramisu. Deze zomer verrassen we je met onze heerlijke toetjes in deze categorie! Stay tuned!

Elke Zuster werkt vanuit haar eigen regio en levert haar gemaakte toetjes op basis van hangop uit aan speciaalzaken en horecaklanten bij haar in de buurt. Wil je weten waar? Klik hier!

Heeft u zo’n zaak en heeft u interesse om onze hangop te verkopen, lees dan hier verder als u een speciaalzaak heeft of hier als u een horecagelegenheid hebt.

Lijkt het je leuk om ook Zuster te worden en zelf toetjes te gaan maken, lees dan hier verder!