Over Zuster Evie

Zuster Evie is een franchiseformule voor LOKAAL gemaakte AMBACHTELIJKE foodproducten met een vleugje inspiratie !

Gemaakt op de manier zoals oma dat vroeger ook deed maar met inachtneming van de hygiëne eisen van nu. Het originele recept, met een moderne twist.

Zuster Evie producten worden LOKAAL gemaakt door een netwerk van “zusters” en geleverd aan de speciaalzaak en horeca bij jou in de buurt of bij jou thuis voor je feestje!

hangopmaken

De eerste oude ambachtstechniek die Zuster Evie toepast is het hangop maken. Gemaakt zoals vroeger maar ook helemaal van nu is ons assortiment Toffe Toetjes op basis van onze Hemelse Hangop !

Ambachtelijk bereide hangop die rustig heeft gehangen in een kaasdoek en alleen is gezoet met echte vanille. Elke week een andere smaak saus en topping en voorzien van inspiratie in de vorm van een mooie quote! Of verwerkt in een mousse, die door het gebruik van de hangop minimaal 4% minder vet is dan klassieke mousse!

Zuster Evie Toffe Toetjes zijn verkrijgbaar bij diverse horecagelegenheden en de betere speinmkaneciaalzaak bij jou in de buurt maar levert ook toetjes en moussetaarten voor jouw feestje!

De tweede ambachtstechniek die Zuster Evie toepast is die van het inmaken. Voor de intrede van de diepvries in de jaren 80, was inmaken de manier van voedsel bewaren. Pure smaken, zonder conserveringsmiddelen. Op basis van deze oude technieken maakt Zuster Evie nu een assortiment Puike Potten : leuke foodcadeaus gebaseerd op de oude inmaaktechnieken, met een aparte twist zoals onze speciale appelmoesen!

 

Nieuw is onze heerlijke huisgemaakte fudge! Onderdeel van de Zalige Zoetigheden, het huisgemaakte snoepgoed concept van Zuster Evie!