Puike Potten Homepage

Inmaken is een eeuwenoude methode om voedsel langer ongekoeld te bewaren. Je kunt producten inmaken door vocht te onttrekken (drogen), te verhitten en vacumeren (wecken), te zouten, suikeren, verzuren of roken. Inmaken lijkt ouderwets maar pas na de intrede van de diepvries midden jaren 60 raakte het langzaam uit de mode. In 1975 had slecht 16% van de huishoudens een diepvries en het duurde daarom nog tot de jaren 80 voordat invriezen de meest gebruikte conserveringsmethode werd.

Zuster Evie maakt nu bij jou in de buurt op basis van deze oude inmaaktechnieken de leukste foodcadeaus!

 

Het concept wordt aangeboden aan woon-cadeauwinkels en speciaalzaken en bestaat uit een assortiment soep, bakmixen, broodmixen, lemonades, chocoladeproducten en appelmoes.

Onder het Zuster Evie merk zetten wij graag onze producten bij u in de zaak. Eens in de een maand inventariseren we wat u verkocht heeft en vullen dan uw voorraad weer aan (tenzij het eerder op is natuurlijk!).

Onze producten aanbieden onder uw eigen merknaam behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse, dan horen wij graag van u. De dichtstbijzijnde Zuster neemt dan graag even contact op om de mogelijkheden voor uw zaak te bespreken!

U vindt Zuster Evie op veel lokaties in Nederland! Kijk hier voor de dichtsbijzijnde Zuster in uw regio.

Is er nog geen zuster actief in uw regio dan versturen wij een deel van het assortiment aan geselecteerde winkeliers ook per post via onze webshop voor winkeliers. Klik hier voor meer informatie.

Neem contact met mij op over een plaatsing van de Puike Potten!

Contactpersoon*
Naam bedrijf:*
Adres:*
E-mail:*