Ook Zuster worden in jouw regio?

  Voor wie?

Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte ambachtelijke producten met een vleugje inspiratie! Lokale producten zijn trendy en op ambachtelijke wijze gemaakt zijn ze het allerlekkerst. Gemaakt met een passie voor koken door de “zusters” (franchisenemers) in ieder hun eigen regio!80376312

Zuster Evie zoekt zusjes die passen in de formule: ZMK-ers, Zelfstandigen met Kids,  ondernemende vrouwen met een passie voor koken die graag de zorg voor hun kinderen  combineren met het runnen van hun eigen bedrijf vanuit huis.

Zuster Evie heeft de ambitie om het meest mama-vriendelijke concept van Nederland te  worden!

Meer weten? 

Na een gedegen training kan je zelf in jouw eigen regio aan de slag met de productie en verkoop van de producten. Werken wanneer het jou uitkomt vanuit je eigen keuken, eigen baas zijn en zonder grote investeringen! Eigen baas, maar met de gezelligheid van collega’s!

Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf je tijd kunt bepalen, word je voor elk assortimentsonderdeel apart franchisenemer. Zo bepaal je zelf modulair hoe groot jouw assortiment gaat zijn, passend in jouw tijdbesteding. Anders dan bij andere franchiseformules werken wij NIET met een volumedoelstelling. Of je 1 of 100 producten verkoopt hangt namelijk af van hoeveel tijd jij erin wilt stoppen. Jij bepaalt en wij helpen jou succesvol te zijn in jouw regio!

Op het moment bieden we 3 concepten aan die je kan franchisen: de Toffe Toetjes, de Puike Potten en de Zalige Zoetigheden.

Vacatures

Op het moment zoeken wij nieuwe zusters in diverse regio’s in Nederland. Kijk op deze kaart of jouw regio nog vrij is!

 

Bekijk hier de vacaturetekst